donatie
Gea Donatie 2021
13 december 2020
Online lezingen MKA
22 februari 2021
Laat alles zien

Stapel-van-stenen: Online cursus & Live sessies

Rolf Egberink

Rolf Egberink

Rolf Egberink geeft gedurende de hele covid-19 periode al live sessies over mineralen die op youtube of via zijn facebooksite https://www.facebook.com/stapelvanstenen zijn te volgen.

Hij voegt daar nu ook een online mineralen herkennen cursus aan toe.
Deelnemers kunnen zich opgeven via de facebook site of via e-mail: info@stapelvanstenen.nl

Hieronder zijn bericht die op zijn facebook site https://www.facebook.com/stapelvanstenen is te vinden.

Op woensdag 13 januari 2021 start ik met mijn eerste online cursus Mineralen herkennen. De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1,5 uur via Zoom. In elke bijeenkomst zal ik naast de theoretische informatie ook vooral praktisch voorbeelden laten zien. Er is ook ruim gelegenheid om vragen te stellen over je eigen mineralen.

In de online cursus Mineralen herkennen leer je eigenschappen bestuderen waaraan je een mineraal of edelsteen kan herkennen, zoals kristalvorm, hardheid en splijting. Ook besteed ik aandacht aan hoe je hierbij gebruik kan maken van je mineralengids of informatie op internet. En natuurlijk gaan we een aantal veel voorkomende mineralen bekijken en bespreken. Voorkennis is niet nodig, belangstelling en enthousiasme voor mineralen wel!

De cursus gaat woensdag 13 januari 2021 van start. Vervolgens zal er elke twee weken op de woensdagavond van 20.00-21.30 uur een online bijeenkomst zijn. De kosten bedragen €60,00, inclusief een digitale syllabus.

Cursusdata (onder voorbehoud): 13-1, 27-1, 10-2, 17-2, 3-3 en 24-3 2021.

Heb je interesse of heb je vragen over de inhoud van de cursus: stuur me dan een bericht!

Bijkomend voordeel van een online cursus is dat ik meer dan 8 deelnemers tegelijk kan bedienen en dat het niet uitmaakt waar je woont! Dus geef je snel op en begin het jaar 2021 goed!

Rolf Egberink

*Tijdens deze cursus ga ik uit van de geologische (wetenschappelijke) benadering, er wordt geen aandacht besteed aan de esoterische / metafysische aspecten (bijv. werking).