Oeroude zwerfstenen uit Scandinavië
15 januari 2016
Zwerfkeien, Goudkoorts in Drenthe
12 maart 2016
Laat alles zien

Minerals Foundation

Samenwerking Gea en Minerals Foundation

Minerals foundation: vindplaatsen van mineralen en een forum.

Gea leden hebben volledig toegang tot Minerals Foundation via hun donateursnummer.

De stichting Minerals Foundation (www.mineralsfoundation.eu) heeft als doel het verzamelen, delen en ter beschikking stellen van informatie die gerelateerd is aan mineralogie. Door middel van het aanbieden van een database van mineralenvindplaatsen, de zogenaamde field-maps, maken zij het zoeken van mineralen voor iedereen toegankelijker. Een forum biedt aan de geregistreerde gebruikers de mogelijkheid informatie te delen over vindplaatsen en vragen te stellen over alle zaken die met de hobby “mineralen verzamelen” te maken hebben. Er zijn twee vormen van lidmaatschap van de Minerals Foundation: het Bronze lidmaatschap is de basis en biedt toegang tot een groot aantal field-maps en de meeste secties van het forum. Het Gold lidmaatschap is de uitbreiding hierop en verschaft onder meer toegang tot alle field-maps en secties van het forum. De diensten van de Minerals Foundation zijn voor iedereen toegankelijk. Het Bronze lidmaatschap is gratis en vereist enkel registratie, voor het Gold lidmaatschap wordt om een jaarlijkse donatie gevraagd.

Gold lidmaatschap voor Gea Donateurs

Voor donateurs van stichting GEA is het Gold lidmaatschap volledig gratis (met inachtneming van de MF reglementen). Een korte handleiding voor de registratie bij Minerals Foundation staat onderaan beschreven. Men kan op verschillende manieren toegang verkrijgen tot database en/of het forum. Printbare handleidingen vind u onder de volgende links:

 

Bent u Gea Drenthe kringlid en weet u uw donateursnummer niet, stuur dan een berichtje aan: mailto: secretaris@gea-drenthe.nl